T R E E H O U S E

The plot of land belongs to a Chinese businessman with 2 families under the roof.

The brief includes a common/public area where the businessman can entertain his guest with ease as well as a living quarter for both the family of previous and current wife.

The responds to the brief is an open ground floor space that is publicly accessible flanks against the swimming pool. The upper stories are made up of bedrooms that are independently placed like tree house on stilt. The windows for bedroom are carefully placed such that it provide visual breath between the bedrooms but not directly into each other. A planter box connects all bedroom and form the front fa├žade where the bedrooms take the reclusive position away from the ground floor.

the end product envisages a bio-phallic living with great level of privacy for each room.